Sprints og interviews 13/09/21

I dag og hele sidste uge har handlet om at forstå forskellige målgruppers behov. Strategien har været at definere tre målgrupper, for herefter at interviewe fem i hver gruppe og blive klogere på deres behov.

På den måde kan jeg forhåbentlig spore mig ind på, hvilken målgruppe, der har de mest tydelige behov. Herefter kan jeg bruge den data til at tilpasse produktet til den udvalgte målgruppe.

Det skulle gerne give mig muligheden for, at kunne lancere og tidligt få traction i den givende målgruppe fordi produktet tapper direkte ind i deres behov og løser et reelt problem.

Når produktet har vundet indpas hos de tidlige adoptanter, har jeg fået en masse feedback som jeg kan bruge i den fortsatte udvikling af produktet, der skal gøre det modent nok til at indtage nye og mere mainstream markeder.

Der er stadig rigtig meget at lære om målgruppen og deres behov, som er essentielt i arbejdet med at eliminere så mange usikkerheder som muligt.

Er du selv ung iværksætter eller driver du en mindre virksomhed så skriv endelig til mig på mb@martinbjorn.com, hvis du har lyst til at tage en snak. Hvis du blot ønsker opdateringer på projektet så tilmeld dig med din email adresse nedenfor.

Kunne du tænke dig at blive en del af min bogklub, hvor jeg gennemgår og leverer simple action-steps til bøger om selvudvikling og produktivitet, så tilmeld dig her for kun 10 kr./mdr.

Subscribe to Martin Bjørn's Startup

Don’t miss out on the latest issues. Sign up now to get access to the library of members-only issues.
jamie@example.com
Subscribe