Feedback fra målgruppen 16/09/21

Man siger at man skal snakke med fem fra et segment for at kunne kortlægge 80% af målgruppen, så det har jeg gjort og det har været uvurderligt.

Jeg har over de seneste dage snakket med syv personer fra målgruppen, som hver i sær har delt deres historie, hvem de er og hvad de beskæftiger sig med. Det har været helt essentielt for mig i forhold til at få en bedre forståelse for målgruppen.

Heldigvis har det som udgangspunkt bekræftet, at det er den rigtige målgruppe jeg har fat i. Jeg startede egentlig med at have to målgrupper jeg interviewede, men jeg fandt hurtigt ud af, at der var et langt bedre match hos den ene fremfor den anden.

Målgruppen har vist sig at have mange af de behov jeg havde regnet med og sågar allerede følt sig nødsaget til selv at lave eller købe alternative løsninger.

Indtil videre har det været en validering og en indsigt, som kun bliver mere værd i det videre arbejde.

Anders Graabæk fra Validate har været en stor hjælp under dette forløb og jeg vil helt sikkert anbefale dig at tjekke ham ud, hvis du selv er ved at starte en virksomhed.

Er du selv ung iværksætter eller driver du en mindre virksomhed så skriv endelig til mig på mb@martinbjorn.com, hvis du har lyst til at tage en snak.

Læser du også mange bøger? Så kan det være at min bogklub er noget for dig. Her gennemgår jeg bøger om selvudvikling og produktivitet, læs meget mere her.

Subscribe to Martin Bjørn's Startup

Don’t miss out on the latest issues. Sign up now to get access to the library of members-only issues.
jamie@example.com
Subscribe