Banken er tung at danse med 11/10/21

Det er et stykke tid siden, at jeg har skrevet en opdatering herinde og det skyldes at banken er ufattelig tung at danse med.

Jeg venter nu på syvende uge, på at de får oprettet mine erhvervskonti og med udsigt til to ugers ventetid endnu. Det er enormt frustrerende fordi, det bremser mig i så mange ting, der ellers er klar til at blive skudt igang.

Heriblandt den næste sprint, hvor vi skal have trafik igennem landingpagen, teste med annoncer på diverse platforme samt se om vi kan sælge de første prototyper.

Derudover sidder min designer på vent, min produktion er på vent og jeg skal gang på gang forklare dem at jeg stadigvæk ikke har pengene til rådighed fordi banken bliver ved med at rykke deadlinen længere ud i fremtiden.

Jeg forsøger at lave alt det forarbejdende jeg kan komme i nærheden af, så der kan eksekveres så snart de to konti er i hus.

Subscribe to Martin Bjørn's Startup

Don’t miss out on the latest issues. Sign up now to get access to the library of members-only issues.
jamie@example.com
Subscribe