Introduktion

Min rejse som iværksætter startede meget tidligt. Det at starte noget har altid virket så naturligt og det at se noget vokse og skabe værdi så inspirerende.

Om det har været bilvask på abonnement da jeg var 10 år, håndlavede smykker da jeg var 13 år eller badesalte som 15-årig så har det altid været rejsen, der har fascineret mig og som fortsat gør det.

Som 15-årig fik jeg afslag på min ansøgning om et CVR-nr. da statsforvaltningen ikke mente at jeg skulle "påtage mig det ansvar at drive en forretning som 15-årig".

Det betød at jeg måtte sætte min passion på pause de næste tre år. Det var et kæmpe nederlag, udover at jeg skulle lukke min forretning som jeg havde investeret alle min lomme- og fødselsdagpenge i, så skulle jeg sættes på pause.

Heldigvis tog jeg en beslutning om, at starte en blog. En blog hvor jeg ville interviewe succesfulde iværksættere som jeg så op til. Jeg ville spørge dem, om alt det jeg var i tvivl om, om deres rejse og om de udfordringer de havde mødt, så jeg på bedst mulig vis kunne ruste mig selv og mine læsere til den rejse der ventede.

For knap et år siden, i starten af 3.G på Niels Brock fik jeg en idé. En af de idéer man kan mærke i kroppen. Det var en idé, som over de næste måneder blev til en endnu bedre idé.

Ved siden af skolearbejdet brugte jeg min fritid på, at arbejde med idéen, finde de rigtige mennesker, der skulle hjælpe mig med at gøre det til en realitet og den investor, der skulle gøre det hele muligt.

Og det er lykkedes...

Mandag d. 2. August gik jeg fuldtid i min virksomhed (som jeg meget snart kan løfte sløret for) og foran mig venter den rejse jeg har ventet på siden jeg var helt lille og den drøm, der blev sat på pause da jeg var 15 år gammel.

Det er stadigvæk en surrealistisk følelse, som jeg nok ikke bare lige vænner mig til.

Jeg glæder mig til at dele min rejse med jer og ikke mindst til, at jeg kan vise det redskab jeg har brugt et hav af timer på at udvikle til jer.

Hvis du har lyst til at følge med på rejsen, så tilmeld dig nedenfor. Ingen spam, ingen off-topic emails - udelukkende startup-relateret.

Subscribe to Martin Bjørn's Startup

Don’t miss out on the latest issues. Sign up now to get access to the library of members-only issues.
jamie@example.com
Subscribe