Produktet er valideret 08/11/21

Landingpagen var opbygget således, at alle knapperne var lavet så de lignede købsknapper, med traditionelle CTA'er. Når man trykkede på en af knapperne kom et pop-up vindue frem, hvor man kunne tilmelde sig Early Bird-listen.

Det betyder, at alle dem der har signet sig op til Early Bird-listen i den uge, har trykket på det de troede var en købsknap. Det giver mig en indikation af, at dem som nu står på Early Bird-listen har været forholdsvis købeklar.

I alt, på 6 dage, gav landingpagen 35 leads med omkring 380 besøgende, hvilket svarer til en konverteringsrate på omkring de 10%, hvilket jeg er meget positiv omkring.

Udover de konverteringerne, gav mit LinkedIn-opslag omkring offentliggørelsen af mit produkt også en række kommentarer fra kernemålgruppen, også personer jeg aldrig har været i kontakt med før, som var meget begejstrede for produktet.

Indtil videre er planen, fortsat at samle leads på Early Bird-listen indtil d. 1/1 2022, hvor vi så starter med at modtage forudbestillinger, primært fra dem på listen. Her får vi valideret det sidste step; hvorvidt de potentielle kunder rent faktisk vil give penge for det, og hvor længe vil de blive ved med det.

Min designer er i fuld gang og hvis alt går som planlagt (hvilket det ser ud til) kan jeg bestille de første journaler hjem fra min fabrik i Tyskland, som kan have dem færdige mod slutningen af Januar.

Det bliver kun mere spændende her fra!

Subscribe to Martin Bjørn's Startup

Don’t miss out on the latest issues. Sign up now to get access to the library of members-only issues.
jamie@example.com
Subscribe